Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Darmowa dostawa na zakupy powyżej 300zł
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Nóż do szynki i łososia HACCP do surowego mięsa 490mm - czerwony - HENDI 842928
Symbol:
1003060
Dostępność:
Duża dostępność
263
szt.
42.46
Zamówienie telefoniczne: 889 264 550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15
- Poczta Polska 15
- Kurier 35
Kod kreskowy:
EAN:
8711369842928
Profesjonalny nóż do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. W celu zapewnienia większej wygody i wydajności podczas krojenia mięs, ostrze ma szlif kulowy, który zapewnia krojenie bez przywierania.
Cechy i funkcje:
- - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- - szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonych produktów,
- - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do szynki, łososia),
- - ostrze ze stali nierdzewnej,
- - możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Seria produktowa - HACCP
- - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- - Materiał rączki - Polipropylen
- - Długość ostrza - 350 mm
- - Grubość ostrza - 1,7 mm
- - Długość noża - 490 mm
- - Kolor - Czerwony
W zestawie:
- - nóż do surowego mięsa zgodny z normami HACCP.
-
Polecane
-
Podobne produkty