Darmowa dostawa na zakupy powyżej 300zł

Nóż japoński DEBA do oczyszczania porcjowania ryby 150/275 mm

Symbol: 1025821
Dostępność: Duża dostępność
131.51
szt.
Zamówienie telefoniczne: 889 264 550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15
  • Poczta Polska 15
  • Kurier 35
Kod producenta: 845097

Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby - od oczyszczania, po porcjowanie. Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza. Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami. Ostrze wykonane zostało z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2, a rękojeść z drewna topolowego.

Cechy produktu:
  • - Tradycyjny japoński design - wyprodukowany w Japonii,
  • - Masywny, a jednocześnie precyzyjny,
  • - Doskonały do ryb, owoców morza, drobiu,
  • - Może być używany do usuwania kości z delikatnego mięsa,
  • - Ostrzony jednostronnie.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 845097
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Marka - HENDI
  • - Materiały - Stal nierdzewna
  • - Długość ostrza (mm) - 150
  • - Długość uchwytu (mm) - 125
  • - Długość (mm) - 275
  • - Grubość (mm) - 3
  • - Waga (kg) - 0.3

W zestawie:
  • - Nóż japoński
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: