Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Darmowa dostawa na zakupy powyżej 300zł
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Nóż japoński DEBA do oczyszczania porcjowania ryby 150/275 mm
Symbol:
1025821
Dostępność:
Duża dostępność
115
szt.
131.51
Zamówienie telefoniczne: 889 264 550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
15
- Poczta Polska 15
- Kurier 35
Kod kreskowy:
EAN:
8711369845097
Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby - od oczyszczania, po porcjowanie. Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza. Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami. Ostrze wykonane zostało z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2, a rękojeść z drewna topolowego.
Cechy produktu:
- - Tradycyjny japoński design - wyprodukowany w Japonii,
- - Masywny, a jednocześnie precyzyjny,
- - Doskonały do ryb, owoców morza, drobiu,
- - Może być używany do usuwania kości z delikatnego mięsa,
- - Ostrzony jednostronnie.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 845097
- - Stan artykułu - Nowy
- - Marka - HENDI
- - Materiały - Stal nierdzewna
- - Długość ostrza (mm) - 150
- - Długość uchwytu (mm) - 125
- - Długość (mm) - 275
- - Grubość (mm) - 3
- - Waga (kg) - 0.3
W zestawie:
- - Nóż japoński
-
Polecane
-
Podobne produkty